Panasonic KV-S1057C

Panasonic KV-S1057C

Panasonic KV-S1057C
Panasonic KV-S1057C
Merk: Panasonic
Model: KV-S1057C
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs € 645,00
Prijs inc. BTW € 780,45
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   

KV-S1057C

Met één druk op de knop scannen van meerdere formaten en meerdere documenten

  • Snel dubbelzijdig scannen
  • Tot 65 ppm
  • Betrouwbaar papierdoorvoermechanisme
  • Meerdere formaten en meerdere documenten in één keer scannen
  • Bediening met één druk op de knop
  • Intelligente detectie van dubbele invoer
  • Streepjescodeherkenning
  • Hulpprogramma voor onderhoud op afstand
  • Automatisch voorbeeld/automatisch opnieuw scannen

 

Tijdbesparend scannen met een hogere productiviteit voor elke ruimte

Zoekt u hoge prestaties in een compacte afmeting? Wilt u uw efficiëntie verhogen zonder hogere kosten? De nieuwe KV-S1057-scanner levert een hogere scansnelheid en grotere papierinvoercapaciteit en scant meerdere formaten en materialen, werkt eenvoudig met één druk op de knop en is geschikt voor allerlei soorten documenten waaronder paspoorten. En dat alles in een handig en makkelijk te plaatsen formaat. U kunt al uw binaire of kleurendocumenten met een resolutie van 200 of 300 dpi met dezelfde snelheid scannen, waardoor uw onderneming veel productiever wordt.

 

Capaciteit van 100 vellen

De scanner heeft de grootste ADF-capaciteit in zijn klasse, zodat u grote hoeveelheden in één keer kunt scannen en minder vaak nieuwe documenten hoeft te plaatsen. En dankzij het 'first gate'-mechanisme bespaart u waardevolle tijd bij grotere aantallen documenten. Meerdere documenttypen mogelijk Van papier tot gemengd materiaal en kaarten: u kunt allerlei documenten, variërend van facturen en medische geschriften tot ID-kaarten en paspoorten tegelijk plaatsen en snel scannen.

Bediening met één druk op de knop

U kunt maximaal 100 scaninstellingen programmeren en met één druk op de knop selecteren.

Intelligente detectie van dubbele invoer

De posities en lengtes van aangehechte papierstroken, zoals labels en foto's, kunnen in het geheugen worden opgeslagen zodat de detectie van dubbele invoer automatisch wordt uitgeschakeld voor documenten van hetzelfde formaat.

Centraal en efficiënt scannerbeheer binnen eenzelfde netwerk

Dankzij de Panasonic-software voor centraal sitebeheer is de KV-S1057-scanner nog eenvoudiger te beheren en nog efficiënter in het gebruik. De software zorgt voor effectieve besturing binnen het volledige netwerk, overziet de status van alle scanners, stelt vast waar onderhoud nodig is, meldt fouten via e-mail aan de gebruikers en werkt de software en instellingen van alle scanners in één keer bij.

Automatisch voorbeeld

Geen ingewikkelde scaninstellingen meer

Via een geïntegreerde automatische voorbeeldfunctie wordt het gescande materiaal automatisch aangepast, aan de hand van negen mogelijke 'kandidaten'. De gebruiker kan vervolgens met één klik het meest geschikte beeld selecteren en dat eventueel verder aanpassen. Er wordt dus geen tijd meer verspild met steeds opnieuw uitproberen, en er worden snel en gemakkelijk zeer goed leesbare documenten geproduceerd.

Automatisch opnieuw scannen

Eenvoudig opnieuw scannen van verschillende documenten

Met de functie voor automatisch opnieuw scannen kan de gebruiker het beeld op een pc-scherm aanpassen zonder het oorspronkelijke document opnieuw te hoeven scannen. Dat bespaart alweer tijd en moeite.

Barcode Index

De eenvoudigste manier om documentatie goed te sorteren

De KV-S1057-scanner kan ook worden uitgevoerd met 'Barcode Index'-software – een functie voor streepjescodeherkenning waarmee streepjescodes op documenten en formulieren worden herkend, waarna de documenten op de juiste manier worden gesorteerd. Alle gescande items worden zo nauwkeurig, snel en eenvoudig gesorteerd. Share this page KV-S1027C en KV-S1057C Introductiefilm (Engels) ONS YOUTUBE-KANAAL KV-S2087 KV-S1027C Met één druk op de knop scannen van meerdere formaten en meerdere documenten

 

 

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in: