Panasonic KV-S1028Y netwerkscanner

Panasonic KV-S1028Y netwerkscanner

Panasonic KV-S1028Y netwerkscanner
Panasonic KV-S1028Y netwerkscanner Panasonic KV-S1028Y netwerkscanner
Merk: Panasonic
Model: KV-S1028Y netwerkscanner
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs € 430,00
Prijs inc. BTW € 520,30
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   

KV-S1028Y

Direct naar het hart van uw bedrijf scannen

Netwerkscanners afgestemd op hoe u werkt

Snelle netwerkscanner

De A4-netwerkscanners van Panasonic uit de KV-S10Y-serie leveren alle prestaties die bedrijven van nu nodig hebben, gecombineerd met de mogelijkheid om direct contact te leggen met belangrijke systemen en netwerken. De scanners zijn ideaal voor kleine en middelgrote kantoren, maar ook voor grote ondernemingen, banken en financiële instellingen, medische centra en hotels, en helpen bedrijven de stap te zetten naar een volledig digitale manier van werken.

  • Dankzij de netwerkmogelijkheden kunt u direct naar uw systemen scannen, zonder tussenkomst van een pc
  • Maak eenvoudig via een webbrowser verbinding met uw netwerk en scan naar e-mail, FTP- of SMB-server, SharePoint of de cloud
  • Snel dubbelzijdig scannen bespaart tijd (65 ppm voor de KV-S1058Y, 45 ppm voor de KV-S1028Y)
  • De grote automatische documentinvoer (ADF) is ideaal voor grote documentbatches
  • Betrouwbare papierinvoer, inclusief detectie van dubbele vellen en eenknops scannen, betekent minder onderbrekingen
  • De mogelijkheid om meerdere documenten te scannen, biedt meer flexibiliteit: u kunt paspoorten, kaarten met reliëfopdruk en lange vellen scannen

 

Direct naar het netwerk scannen

De scanners kunnen worden gebruikt in drie ‘push’-scanmodi, wat betekent dat ze met of zonder pc of USB-verbinding kunnen worden bediend. Dankzij een vooraf ingestelde scanfunctie kunnen gebruikers - als zij hun scanvereisten van tevoren hebben vastgelegd - rechtstreeks naar een FTP-server, SMB-map of e-mail scannen.

Supersnel scannen

De KV-S1058Y scant met 65ppm/130ipm*, de KV-S1028Y met 45ppm/90ipm*, wat ze de snelste maakt van alle Panasonic-modellen in deze klasse. Ze realiseren dezelfde snelheid voor zowel 200 als 300 dpi en documenten in zwart-wit of kleur. *A4/Letter, staand, 200/300dpi, zwart-wit/kleur

Grote automatische documentinvoer

De KV-S10Y-serie scanners is bovendien uitgerust met een grote, automatische documentinvoer (ADF). De ADF maakt de scanner ideaal voor het scannen van grote batches, dubbelzijdige documenten en een papiercapaciteit van maximaal 100 vellen (80g/m2).

Intelligente detectie van dubbele invoer

Om onderbrekingen tijdens het scannen tot een minimum te beperken, beschikken de scanners uit de KV-S10x8-serie over slimme detectie voor dubbele vellen. Dit betekent dat de posities en lengtes van labels, vouchers en foto's in het geheugen kunnen worden opgeslagen om automatisch de detectie van dubbele invoer uit te schakelen voor documenten van hetzelfde formaat.

DFS-functie (overslaan van dubbele invoer)

Een andere betrouwbare functie is DFS. Wanneer het scannen stopt vanwege de invoer van dubbele vellen, kunnen gebruikers het proces onmiddellijk hervatten door op de knop voor het overslaan van dubbele invoer te drukken en de fout te negeren. Dit is met name nuttig wanneer documenten labels, plakbriefjes of meerdere documentformaten bevatten.

Meerdere documenten scannen

Uw bedrijf werkt met documenten in allerlei vormen en afmetingen en u wilt niet elke afmeting afzonderlijk scannen. De scanners van de KV-S10Y-serie kunnen daarom paspoorten, kaarten met reliëfopdruk en lange vellen scannen, samen met gemengd papier en harde kaarten voor batchscannen.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in: