Fujitsu Image Scanner N7100

Fujitsu Image Scanner N7100

Fujitsu Image Scanner N7100
Merk: Fujitsu
Model: N7100 netwerkscanner
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Prijs € 1.249,00
Prijs inc. BTW € 1.511,29
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   

Overzicht

 

Netwerkscanner voor maximale bedrijfsefficiëntie De netwerkscanner N7100 beschikt over de functionaliteit van vele apparaten in één handig apparaat en heeft alles in huis voor kleine en grote organisaties die hun bedrijfsprocessen willen verbeteren.

 

 • Ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven
 • Ruimtebesparend ontwerp
 • Multifunctionaliteit houdt de hardwarekosten laag Lokale gebruikersaccounts
 • Stille werking Boordevol intelligente scanfuncties
 • Uitstekende prijs/prestaties

 

Algemene kantoorfunctionaliteit

 • Hoge scansnelheden van 20 pagina's per minuut en ware dubbelzijdige snelheden van 40 afbeeldingen per minuut in kleur, grijstinten of monochroom @ 300 dpi
 • Documentinvoer voor 50 pagina's
 • Groot aanraakscherm van 8,4 inch met hoge resolutie (1024 x 768)
 • Scannen naar e-mail, map/ftp, netwerkfax of printer of Microsoft SharePoint Server Enterprise *Beperkte versieondersteuning voor SharePoint* Scanner Central Admin-serversoftware
 • Taakmenu’s gebaseerd op aangemelde individuele gebruiker voor scaninstellingen en bestemming(en)
 • Hoge beveiliging in verband met naleving en regelgeving
 • SDK en optionele toepassingen van derden voor integratie met bedrijfssystemen Kenmerken n7100-forOCR

 

Eenvoudig zelfstandig netwerkbeheer met groot scherm

Deze compact netwerkscanner is voorzien van een groot scherm met geïntegreerd schermtoetsenbord en pc-functies. De scanner kan worden gebruikt op kantoor of bij een balie met weinig ruimte. De gebruiker kan scannen, gegevens opslaan en verzenden zonder gebruik van een computer.

 

Snelle scansnelheid met ondersteuning van plastic kaarten

De scansnelheid is consistent bij 25 pagina's per minuut (ppm), zelfs bij het volledig scannen van A4, kleur, dubbelzijdig, 300 dpi. N7100 is voorzien van nauwkeurige en stabiele invoermechanismen waarmee van dun tot dik papier en plastic kaarten gescand kunnen worden. Plastic id-kaarten en aanvraagformulieren kunnen eenvoudig samen worden gescand bij de balie van een bank of ziekenhuis.

 

Kortere wachttijd voor stressvrij scannen

De gebruiker heeft dankzij de snelle beeldverwerking na het scannen met het verbeterde CPU/geheugen geen last van stress. De tijd vanaf het begin tot het einde van het scannen, inclusief beeldverwerking (waarbij een voorbeeld van de laatst gescande pagina verschijnt) is 50% korter dan bij het vorige model(1). Voor regelmatige scantaken is slechts één druk op de scantoets nodig, waardoor de productiviteit aanzienlijk wordt vergroot.

 

Hoge beveiliging uitgaande van gedeeld gebruik door meerdere gebruikers

De N7100 bevat een hoog beveiligingsniveau omdat is uitgegaan van gedeeld gebruik door meerdere gebruikers. Naast de automatische verificatie vóór het scannen worden ook onderbroken scans gecodeerd en gegevens verwijderd na het scannen. Gebruikers kunnen de netwerkscanner met een gerust hart gebruiken.

 • Aanmeldverificatie bepaalt precies wat mensen met de scanner mogen doen.
 • Gescande gegevens kunnen worden uitgevoerd als PDF-bestanden met wachtwoordbeveiliging.
 • Geavanceerde veiligheidsmaatregelen zorgen dat gegevens zijn beschermd tegen nieuwsgierige ogen.

Codering

N7100 codeert de gescande gegevens en slaat deze tijdelijk lokaal op tijdens de verwerking voor e-mails, faxen, afdrukken en netwerkopslag.

Verwijdering van gescande gegevens

Nadat de gescande gegevens zijn verzonden via e-mail, gefaxt, afgedrukt of opgeslagen in een netwerkmap, verwijdert N7100 automatische de tijdelijk opgeslagen gegevens uit het interne geheugen. Zelfs als een fout resulteert in resterende gegevens in het geheugen, worden deze gegevens verwijderd wanneer de scanner de volgende keer wordt gestart.

Beveiligd initialiseren

Als N7100 wordt is geïnitialiseerd, kunnen vrije ruimten in het interne geheugen worden overschreven met volledig willekeurige, zinloze gegevens. Als extra veiligheidsmaatregel wordt een nieuwe coderingssleutel gegenereerd nadat de gebruikersinformatie is verwijderd. Op deze manier kan geen enkel spoor van oude gegevens uit het open geheugen worden opgehaald.

 

Perfecte oplossing, aangepast aan uw unieke behoeften n7100-job-menu

Beheerders kunnen het taakmenu op het aanraakscherm en de scaninstellingen van de N7100 aanpassen aan het werk van een specifieke gebruiker of gebruikersgroep die zich bij de scanner heeft aangemeld. De gebruikerstoepassing kan als invoegsoftware in de scanner worden geïntegreerd met behulp van de exclusieve SDK (voor Windows). N7100 wordt geleverd met een open USB-poort waarop een toetsenbord of ander USB-apparaat kan worden aangesloten (2) (behalve USB-geheugen). N7100 kan worden aangepast als terminal die uitsluitend voor u beschikbaar is.

※Ter naleving van het beveiligingsbeleid kan optionele anti-virussoftware worden geïnstalleerd, zodat de functies veilig kunnen worden uitgebreid.

※Met de SDK (software development kit) kunnen werkplektoepassingen worden ontwikkeld die door de scanner beheerd worden. U kunt de Network Scanner Control SDK gratis downloaden. Het ondersteuningsplan verschilt per verkoopregio.

 

Resultaten van hoge kwaliteit, perfect voor OCR Met het PaperStream IP-stuurprogramma met ondersteuning voor TWAIN hoeft u het document niet meer aan te passen voor OCR-processen. Het stuurprogramma zet de beelden automatisch om in uitzonderlijk duidelijke beelden voor nog snellere OCR, zelfs bij het scannen van gekreukelde/vuile documenten of documenten met een achtergrond.

 

Moeiteloos scannen met geautomatiseerde functies

Met geavanceerde geautomatiseerde functies digitaliseert N7100 uw documenten met opmerkelijke nauwkeurigheid en efficiëntie. Produceer snel prachtige scans, vrijwel zonder een vinger te hoeven uit te steken.

 • Automatische richting
 • Kleurherkenning
 • Automatisch rechtzetten
 • Papierformaatherkenning
 • Lege pagina's verwijderen
 • Indexmarkering

* * Deze functie herkent gemarkeerde woorden en voegt ze als trefwoorden in PDF-bestanden in. n7100-automated

 

Veelzijdig gebruik, van kleine kantoren tot grote ondernemingen

Kan worden aangesloten op diverse soorten servers

N7100 voldoet eenvoudig aan de digitaliseringsbehoeften van kleine kantoornetwerken die een bestands- en e-mailserver gebruiken. De scanner is ook prima op zijn plek in complexere LDAP/LDAPS-netwerken met verificatie, die zijn geïntegreerd met Microsoft Exchange Server, SharePoint en andere toepassingshubs.

 

Meerdere N7100-scanners tegelijk instellen en beheren

 • N7100 biedt beheerfuncties waarmee u eenvoudig een uitgebreid netwerk van N7100-eenheden afzonderlijk of collectief kunt instellen en beheren vanaf één console.
 • Beheertool netwerkscanner Met de Beheertool kunt u de huidige omgevingsinstellingen voor de scanners een voor een aanpassen.
 • Scanner Central Admin-console/Scanner Central Admin-server Met de functie Scanner Central Admin-server kunt u het scannergebruik, de instellingen en nog veel meer collectief bijhouden en beheren voor meerdere N7100-eenheden. n7100-SCA Tijd voor scannen van 10 A4-vellen in kleur.

De tijd vanaf het moment dat op de knop 'scan' is gedrukt tot de voltooiing van de beeldverwerking (er verschijnt een voorbeeld van de laatste pagina) is 50% korter vergeleken met de voorganger N1800 (24 seconden in plaats van 52 seconden) Outputresolutie: 200 dpi, indeling uitvoer: Multi-TIFF Beeldverwerking: automatische kleurherkenning, automatische papierformaatherkenning, rotatie, lege pagina's overslaan, dubbele invoerdetectie Alleen standaard toetsenborden met indeling 109 (Japans) en 102 (Engels) worden ondersteund. Als andere USB-apparaten zoals de IC Card Reader worden gebruikt, moet een invoegtoepassing worden ontwikkeld met behulp van de Network Scanner Control SDK (gratis te downloaden).

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in: