Epson WorkForce DS-780N

Epson WorkForce DS-780N

Epson WorkForce DS-780N
Merk: Epson
Model: DS-780N
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs € 729,00
Prijs inc. BTW € 882,09
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   

De perfecte scanoplossing voor drukke werkgroepen

De veilige en intelligente DS-780N is een compacte netwerkscanner die workflows versnelt waardoor gebruikers documenten snel kunnen scannen en delen in een netwerk.

De ADF met een hoge capaciteit van 100 vellen en de hoge snelheid van 45 ppm/90 ipm voor kleur bij 300 dpi, maken het mogelijk gescande bestanden meteen te delen en op te slaan. Met de DS-780N krijgt u controle over belangrijke informatie en kunt u uw workflows en de bedrijfs- en procesefficiëntie verbeteren.

Veilige verwerking van documenten en efficiënt gegevensbeheer

De DS-780N biedt echte netwerkmogelijkheden op meerdere locatiepunten en is speciaal ontworpen voor drukke werkgroepen die documenten efficiënt moeten scannen en delen.

Door gebruik te maken van de Authentication Edition-module voor Document Capture Pro Server, kunnen IT-beheerders een groot aantal taken centraal beheren, van profielen van scantaken tot toegangsrechten van gebruikers. Deze taken kunnen op een aantal manieren toegankelijk worden gemaakt door middel van het touchscreenpaneel, waaronder gebruikers-ID en wachtwoord, LDAP Active Directory, login met ID-kaart en pincode. Zo worden de juiste taken gegarandeerd aan de juiste gebruikers toegewezen.

Interactief touchscreen

Dankzij een interactief bedieningspaneel met touchscreen kan de DS-780N eenvoudig zonder training gebruikt worden. De juiste taken worden meteen en duidelijk voorbereid en beschikbaar gemaakt voor de juiste gebruikers. Een vergrendeling van het bedieningspaneel zorgt ervoor dat taken niet lokaal gewijzigd kunnen worden.

 

Innovatieve slimme functies vereenvoudigen scannen met hoog volume

Pas afbeeldingen moeiteloos aan tijdens het scannen, dankzij Epson's beeldverbeteringssoftware met functies voor skew-correctie en automatisch roteren. Geavanceerde functies zoals barcodeherkenning en OCR via zones bieden snelle documentscheiding en zorgen dat het maken van bestandsnamen eenvoudig is.

Dynamisch en betrouwbare documentinvoer

Intelligente functies zoals het Active Separation Roller-systeem helpen tijdrovende dubbele invoeren van documenten te voorkomen. Elk vel papier wordt nauwkeurig gescand en vastgelegd met de hoogste kwaliteit, dankzij de ingebouwde sensoren en de mogelijkheid om de papierlengte handmatig in te voeren.

Het actieve invoersysteem begint met een innovatieve papierlade waarmee pagina's gemakkelijker kunnen worden gescand. Door de wrijving tussen de lade en de te scannen pagina te verlagen, kunnen media gemakkelijker door het apparaat worden gevoerd met een minimum aan invoerfouten.

Double Feed Detection Skip (detectie van dubbele invoer) betekent dat moeilijke materialen, zoals enveloppen of documenten met Post-it-notities, zonder risico met één druk op de knop kunnen worden gescand.

Belangrijkste kenmerken

  • Ingebouwde netwerkfuncties: Snelle, eenvoudige verbinding en instelling met IC-kaart en LDAP-aanmelding
  • Snel scannen in hoge volumes: ADF voor 100 vellen en scannen met 45 ppm bij 300 dpi
  • Superieure beveiliging en controle: Centraal apparaat- en taakbeheer en afsluitbaar bedieningspaneel
  • Innovatieve workflowfuncties: Eerste langzame modus in de industrie en functie voor het uitschakelen van de detectie van dubbele invoer
  • Bedieningspaneel met LCD-kleurenscherm: Intuïtieve bediening via aanraakscherm voor eenvoudige taakverwerking

 

 

 

 

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in: