Canon Scanfront 330 netwerkscanner

Canon Scanfront 330 netwerkscanner

Canon Scanfront 330 netwerkscanner
Merk: Canon
Model: Scanfront 330
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Specificaties
Dubbelzijdig Ja
Snelheid (ppm) 30
Autofeeder (vel) 50
Kleur Ja
Max DPI 600
Max. aantal aanbevolen scans per dag 3.000
Prijs € 1.499,00
Prijs inc. BTW € 1.813,79
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   

ALGEMEEN

 

Een compacte en intelligente netwerkscanner voor bedrijfsafdelingen, branchekantoren en servicepunten.

Een compacte, betrouwbare kleurennetwerkscanner waarmee de productiviteit wordt verhoogd en waarmee IT-kosten worden bespaard met dank aan snelle en eenvoudige bediening, gecentraliseerd beheer en naadloze integratie in zakelijke toepassingen en werkprocessen


 

VOORDELEN

  • Stijlvol, compact ontwerp
  • Snel en betrouwbaar scannen
  • Gebruiksvriendelijke bediening met gepersonaliseerde taakknoppen
  • Verlaagde IT-kosten met beheer op afstand en netwerkintegratie
  • Geavanceerde beveiligingsfuncties
  • Eenvoudig in te stellen met netwerk-SDK

 

MEER INFORMATIE

 

Snel en betrouwbaar scannen

Met de compacte ScanFront 330 kunt u werkprocessen stroomlijnen en kosten terugdringen dankzij productieve scansnelheden tot 30 ppm. Gebruikers kunnen documenten snel versturen naar verschillende bestemmingen in het netwerk, ook naar meerdere bestemmingen tegelijk. Met een nieuw ontwikkeld invoerrolmechanisme en een recht papiertraject kunnen gebruikers op een betrouwbare manier diverse documentsoorten van verschillende dikten scannen, zoals kaarten, documenten van 1 meter lang, documenten in A3-formaat (in foliomodus) en gebosseleerde kaarten.

 

Gebruiksvriendelijke bediening

Gebruikers ervaren het scannen met de ScanFront 330 doorgaans als eenvoudig en handig. Met het intuïtieve 8,4 inch HD-touchscreen en de instelbare taakknoppen kunnen gebruikers snel en accuraat bestanden versturen naar verschillende locaties: e-mailadressen, netwerkmappen, FTP, USB-sticks, faxapparaten en printers. De scanner is voorzien van handige tijdbesparende functies, waaronder een functie waarmee gebruikers documenten snel naar hun eigen e-mailadres kunnen sturen en waarmee ze ad-hoc kunnen faxen als er faxbestemmingsgegevens kunnen worden ingevoerd bij het scannen.

 

Eenvoudig beheer op afstand

De ScanFront 330 bespaart IT-kosten en is eenvoudig in te stellen en te beheren. Er is geen extra hardware of software vereist voor het toevoegen van een scanner aan het netwerk; de scanner kan worden gebruikt zonder dat er serversoftware hoeft te worden geïnstalleerd. IT-beheerders kunnen op afstand apparaten updaten, reservekopieën ervan maken en deze herstellen via een eenvoudige webbrowser of gelijktijdig met de ScanFront-beheertool.

 

Naadloze integratie

De integratie in zakelijke toepassingen gaat naadloos. Metadata-indexbestanden (in CSV- of XML-indeling) kunnen worden overgedragen bij elke scan; deze informatie kan ook worden gebruikt voor het benoemen van afbeeldingsbestanden, zodat classificering in de back-officesystemen eenvoudiger verloopt. SDK's zijn ook beschikbaar voor ontwikkelaars, waaronder een netwerkversie waarmee de ScanFront-software kan worden uitgevoerd via een aparte netwerk-/cloudserver. Dit biedt ontwikkelaars en IT-afdelingen meer integratie-oplossingen voor het zelf ontwikkelen van geïntegreerde oplossingen, afgesteld op hun eigen zakelijke toepassingen.

 

Robuuste beveiliging

De ScanFront 330 beschikt over een aantal zeer goede en geavanceerde beveiligingskenmerken waarmee gebruikers volledige controle hebben over toegang, beheer en informatiedistributie. Een van deze kenmerken is het vereiste aanmelden op het toestel met gebruikersnaam en wachtwoord; na een periode van inactiviteit wordt er automatisch afgemeld. Er kunnen centraal gebruikersspecifieke beperkingen worden opgelegd en de gebruikersactiviteit kan centraal worden gecontroleerd. Documenten kunnen beveiligd worden verstuurd door middel van PDF-codering en wachtwoordvergrendeling voor beveiligd weergeven, bewerken en printen.


 

PRODUCT EIGENSCHAPPEN

Mezelf mailen, ad-hocfaxen, scheefstandcorrectie, automatische formaatdetectie, ultrasone detectie van dubbele invoer, blanco pagina's overslaan, tekstrichtingdetectie, beeldrotatie, kleuruitval (RGB), Kleurdoorloop voorkomen/Achtergrond verwijderen, folio-scanning, aangepaste bestandsnaam opgeven, aangepast indexbestand maken.


 

FUNCTIES

- Scannen naar map: ondersteund protocol SMB

- Scannen naar e-mail: ondersteund protocol: SMTP/ SMTP-verificatie: ondersteund/ ondersteunde server: MS Exchange Server, Sendmail, Postfix, Lotus Domino Server

- Scannen naar FTP: ondersteund protocol: FTP/ ondersteunde FTP-server: IIS, ProFTPD, VSFTP

- Scannen naar FAX: via FAX-server en FAX-serviceprovider (SMTP)

- Scannen naar printer: via ScanFront Extended Service

- Scannen naar USB-geheugenstick: ondersteund bestandssysteem: FAT16/FAT32

 

Specificaties
Dubbelzijdig Ja
Snelheid (ppm) 30
Autofeeder (vel) 50
Kleur Ja
Max DPI 600
Max. aantal aanbevolen scans per dag 3.000

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in: