Welkom bij De Scannerspecialist

 

De Scannerspecialist is dé specialist op het gebied van DocumentScanners voor de zakelijke markt. U krijgt van ons altijd een persoonlijk advies. Door het ruime assortiment aan documentscanners kijken wij naar wat een goede oplossing is voor uw situatie; uiteraard voor de beste prijs.

 

Zo kunt u ook gebruik maken van een proefplaating, wiij zijn flexibel wanneer een documentscanner u niet bevalt. Daarnaast is het vaak mogelijk om uw 'oude' scanner in te ruilen. Door de uitgebreide sortering met de nieuwste modellen hebben wij altijd een oplossing op maat. Ook voor (grote) projecten, waar het om meerdere aantallen gaat.

 

De Scannerspecialist berekent geen bezorgkosten en biedt een veilige manier van betalen aan. In Nederland onder andere met Ideal en in België onder meer met MrCash. Tevens bestaat de mogelijkheid om op factuur te betalen. Wij bezorgen dus in Nederland en Belgie en dat geheel gratis!

 

Heeft u tijdelijk een documentscanner nodig? Ook dan kunt u bij De Scannerspecialist terecht. Wanneer u aangeeft wat de toepassing is, dan geven wij aan wat wij voor u hebben om te huren. Wilt u slimmer gaan scannen? Zoekt u software voor documentherkenning? Ook dan bent u bij De Scannerspecialist aan het goede adres. Wij hebben diverse scansoftware om het werken te vergemakkelijken. Neem direct contact op om uw businesscase te bespreken.

 

U kunt ook voor meer informatie over documentherkenning kijken op www.datacapturespecialist.com.

 

02 01 05 05 07
Scanners aanbiedingen

De Scannerspecialist