Canon DR-G1130

Canon DR-G1130

Canon DR-G1130
Merk: Canon
Model: DR-G1130
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Prijs € 7.225,00
Prijs inc. BTW € 8.742,25
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   

ALGEMEEN

 

ACTIE: tot en met 30 september 2013 ontvangt u een gratis upgrade naar de volledige versie van Kofax VRS.

Meer informatie over Kofax VRS kunt u vinden op www.kofax.com


 

FILM


ALGEMEEN

 

Productieve en betrouwbare A3-scanner voor het digitaliseren van grote hoeveelheden papier.

A3-productiescanner die hoge snelheid en hoge kwaliteit biedt, voor specifieke scantoepassingen en belangrijke werktaken. Ideaal voor gecentraliseerde of externe kantoren en gespecialiseerde scanbureaus.

 


VOORDELEN

  • Op hoge snelheid A3 scannen in kleur tot wel 200 ipm
  • Automatische documentinvoer voor 500 vel
  • Betrouwbare invoer van verscheidene documentsoorten
  • Invoer aan de voorzijde en U-vormige baan voor handige bediening
  • Robuust ontwerp voor het zwaardere werk
  • Verwerking van kwalitatief hoogwaardige beelden

 


BELANGRIJKSTE KENMERKEN

ADF (Automatic Document Feeder)  ADF (Automatic Document Feeder)

USB-verbinding  USB-verbinding


MEER PRODUCTINFORMATIE

 

Productiever scannen met hoge snelheid

Ga productiever te werk met de DR-G1130-productiescanner met hoge snelheid. Deze scanner kan tot 130 ppm/260 ipm in zwart-wit en grijstinten scannen.

De speciale chip zorgt ervoor dat er hoge snelheden gehaald kunnen worden, zelfs wanneer er meerdere beeldverwerkingsfuncties zijn geselecteerd. Met de documentinvoer voor 500 vel, kunnen grotere batches in één keer worden gescand; zo bespaart u waardevolle tijd.

Verbeterde documentverwerking

Een reeks geavanceerde documentverwerkingsfuncties zorgt ervoor dat er efficiënter kan worden gescand en verzekert u van betere resultaten, hierbij doet het er niet toe wat voor mix van documenten u invoert. Het vlakke papierinvoerpad zorgt ervoor dat er vloeiender kan worden gescand en gaat beschadigingen tegen. Dit is vooral handig voor dun papier. De drie papierinvoermodi voorzien u ook in opties voor het betrouwbaar verwerken van verschillende documentsoorten. De DR-G1130 is voorzien van nietjesdetectiesensoren, waardoor beschadiging van documenten wordt voorkomen; de ultrasone detectiesensor voor dubbele invoer waarschuwt gebruikers in het geval van dubbele invoer.

Ontwikkeld met de gebruiker voor ogen

Het ontwerp van de DR-G1130 met invoer aan de voorzijde biedt comfort en gebruiksgemak: u kunt moeiteloos vanuit uw stoel documenten invoeren en verwijderen. Bovendien zijn het bedieningspaneel en de taakknoppen goed zichtbaar op ooghoogte.

Gemaakt voor het zwaardere werk

De DR-G1130 is compact en tegelijkertijd robuust, zodat hij de zware dagelijkse workflow van moderne bedrijven makkelijk aankan, met de gesuggereerde dagelijkse bedrijfscyclus van 30.000 scans per dag. Dit is voor verschillende soorten bedrijven de ideale oplossing, waaronder voor kantoren en scanbureaus.

Verwerking van kwalitatief hoogwaardige beelden

De DR-G1130 levert steeds weer opnieuw uitstekende resultaten en biedt vele intelligente beeldverwerkingsfuncties. Met de geavanceerde scheefstandcorrectie zorgt de scanner er niet alleen voor dat scheve documenten worden gedetecteerd en gecorrigeerd, maar wordt er ook een tweede controle uitgevoerd op scheve tekst op de gescande afbeeldingen. In de foliomodus kunt u media tot het formaat A1 scannen. Met de MultiStream-functie kunt u dubbele uitvoer genereren, zoals zwart-wit voor OCR-toepassingen en kleur voor archivering. De functie voor het benadrukken van tekens (Character Emphasis) verbetert de leesbaarheid voor betere OCR-herkenning.

Veelzijdige opties en software

Voor het eenvoudig scannen van ingebonden items, sluit u de DR-G1130 aan op de optionele A3-flatbed 201- of A4-flatbed 101-scanner van Canon. Andere mogelijke opties zijn de Post-imprinter en de Patch Code Decoder. Canon's CapturePerfect-software wordt meegeleverd voor het gebruiksvriendelijk scannen van batches en verbinding met SharePoint.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in: