Canon DR-6030C

Canon DR-6030C

Canon DR-6030C
Merk: Canon
Model: DR-6030C
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Specificaties
Dubbelzijdig Ja
Snelheid (ppm) 60
Max. formaat A3
Autofeeder (vel) 100
Flatbed Optioneel
Kleur Ja
Max DPI 600
Interface USB 2.0
Max. aantal aanbevolen scans per dag 10.000
Garantie 1 Jaar
Prijs € 3.261,00
Prijs inc. BTW € 3.945,81
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   

ALGEMEEN

 

Canon's ultracompacte imageFORMULA DR-6030C A3-productiescanner met hoge snelheid biedt een hoge betrouwbaarheid en flexibiliteit: ideaal voor gecentraliseerde of externe kantoren of gespecialiseerde scanbureaus.

 


VOORDELEN

·         Ultracompacte A3-productiescanner

·         Scannen in kleur met hoge snelheid (60 ppm staand/80 ppm liggend)

·         Geavanceerde functies voor beeldverwerking

·         Uiterst betrouwbaar papiertransportsysteem

·         Toonaangevende energiezuinigheid

·         Optionele flatbed-scanner 101

·         Inclusief Kofax VRS

 

De DR-6010C is de meest energiezuinige productiescanner in zijn klasse. Het apparaat gebruikt slechts 46W tijdens het scannen.


Zeer hoge snelheden en efficiëntie

Drukke werkomgevingen kunnen snel hun productiviteit verhogen dankzij de hoge kleurenscansnelheden van de DR-6030C. Canon's geavanceerde drieregelige CMOS CIS-sensortechnologie en overdrachtsproces voor afbeeldingsbestanden met JPEG-compressie zorgen voor kleurenscansnelheden tot maximaal 80 ppm (liggend).

 

Compact ontwerp

De DR-6030C is een van de meest compacte A3-productiescanners. Deze scanners zijn ideaal voor zakelijke kantoorafdelingen of kleinere branchekantoren met beperkte bureauruimte. Gebruikers van de scanner zullen de handige documentinvoer en -uitvoer aan de voorkant waarderen om de gemakkelijke en prettige bediening.

 

Uitstekende prestaties en een voortreffelijke beeldkwaliteit

De DR-6030C legt nauwkeurig afbeeldingen van hoge kwaliteit vast bij elke scan. Dankzij de drie speciale modi die zijn ontworpen om tekst te verduidelijken en donkere achtergronden of achtergrondpatronen te verwijderen, reproduceert de DR-6030C heldere leesbare afbeeldingen die zijn geoptimaliseerd voor OCR-toepassingen of geautomatiseerde gegevensextractie. Extra functies zoals automatische kleurdetectie, automatische formaat- en scheefstandcorrectie, tekstrichtingcorrectie en aangepaste kleuruitval zorgen voor een nog betere beeldkwaliteit en consistentie.

 

Papierverwerking zonder problemen

De DR-6030C is gebaseerd op hetzelfde papiertransportsysteem als zijn toonaangevende voorloper, de DR-5010C, en kan probleemloos 10.000 scans per dag verwerken. Het zeer nauwkeurige rollensysteem zorgt voor een storingvrije invoer van een breed scala aan documenten: van A3-papier en plastic kaarten tot documenten van wel 3 meter lang. Dankzij de instelbare rechte papierinvoer kunt u eenvoudig objecten scannen met een dikte tot 546 g/m².

 

Toonaangevende energiezuinigheid

De DR-6010C is de meest energiezuinige productiescanner in zijn klasse. Het apparaat gebruikt slechts 46 W tijdens het scannen waardoor u geld bespaart en u inzet voor het milieu.

 

Krachtige software

De DR-6030C wordt geleverd met Canon's CapturePerfect-software en de CapturePerfect Software Developers Kit (SDK) voor eenvoudige integratie op maat. Kofax VRS, de toonaangevende beeldverwerkingssoftware, wordt ook meegeleverd, zodat u nog zekerder bent van kwaliteit.

 

Flatbed-optie

Voor extra veelzijdigheid is de DR-6030C volledig compatibel met de optionele flatbed-scanner 101, zodat u ook ingebonden en kwetsbare documenten kunt scannen.

 


FILM

Specificaties
Dubbelzijdig Ja
Snelheid (ppm) 60
Max. formaat A3
Autofeeder (vel) 100
Flatbed Optioneel
Kleur Ja
Max DPI 600
Interface USB 2.0
Max. aantal aanbevolen scans per dag 10.000
Garantie 1 Jaar

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in: