Panasonic KV-S1026C-U Desktop scanner

Panasonic KV-S1026C-U Desktop scanner

Panasonic KV-S1026C-U Desktop scanner
Merk: Panasonic
Model: KV-S1026C-U Desktop scanner
Beschikbaarheid: Op voorraad
Specificaties
Dubbelzijdig Ja
Snelheid (ppm) 30
Autofeeder (vel) 50
Kleur Ja
Max DPI 600
Interface HI-Speed USB 2.0
Prijs € 335,00
Prijs inc. BTW € 405,35
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   

ALGEMEEN

 

De KV-S1026C past in de meest frontoffice-omgevingen en is bedoeld voor specifieke bedrijfsbehoeften binnen bijvoorbeeld de gezondheidszorg en het bankwezen. Deze biedt een scala aan unieke functies, waaronder de knop voor het overslaan van dubbele invoer, waarmee u enveloppen en pagina's waarop memoblaadjes zijn geplakt kunt scannen op een snelheid van maximaal 30 pagina's per minuut in zwart-wit. Dit apparaat is ontworpen voor het scannen van brieven, facturen, vrachtbrieven, patiëntdossiers of visitekaartjes.

 

In de gezondheidszorg is de KV-S1026C ideaal omdat u hiermee diverse documenten kunt scannen, van identiteitskaarten tot testresultaten zoals een elektrocardiogram. Deze scanner kan namelijk papier scannen vanaf 20 g/m², evenals kaarten met reliëf. De KV-S1026C voldoet ook aan de behoeften van het bankwezen dankzij de mogelijkheid om documenten binnen klantgegevensarchieven te sorteren, waaronder identiteitsbewijzen, bewijsdocumenten, leningcontracten en juridische documenten. 

 

De KV-S1026C heeft drie “One Touch”-scanknoppen waarmee gebruikers drie sets instructies kunnen instellen die aan een knop worden gekoppeld. Hiermee kan een gescand document worden opgeslagen in een specifieke map of naar een specifiek e-mailadres worden verzonden. Met deze installatie bespaart u tijd en administratief personeel kan de scanner probleemloos gebruiken. 

 

De KV-1026C wordt geleverd met Image Capture Plus, een toepassing die gegevens van een gescande afbeelding overdraagt van de scanner naar een pc in de vorm van een afbeeldingbestand. Met deze software kunt u gescande pagina's intuïtief bewerken met miniatuurafbeeldingen. Hiermee kunt u ook diverse instellingen configureren om complexe scantaken mogelijk te maken, zoals automatische beeldstand, het verwijderen van lege pagina's en het automatisch bijsnijden. 


 

KENMERKEN

·         Scansnelheid: 30 ppm / 60 ipm in zwart-wit

·         Tweezijdige kleurenscans - visitekaartje tot A4

·         Automatische documentinvoer van 50 vel

·         3 programmeerbare toetsen om rechtstreeks te scannen naar eerder gedefinieerde bestemmingen

·         Scant zeer dun papier van 20 tot 209 g/m2

·         Gemengde documenten en harde kaarten invoeren

·         Geavanceerde beeldverwerking en betrouwbare papierdoorvoer

·         Dagelijkse arbeidscyclus: 2.000 pagina's 


 

FILM

Specificaties
Dubbelzijdig Ja
Snelheid (ppm) 30
Autofeeder (vel) 50
Kleur Ja
Max DPI 600
Interface HI-Speed USB 2.0

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in: