Fujitsu fi-6800 productie scanner

Fujitsu fi-6800 productie scanner

Fujitsu fi-6800 productie scanner
Fujitsu fi-6800 productie scanner Fujitsu fi-6800 productie scanner Fujitsu fi-6800 productie scanner Fujitsu fi-6800 productie scanner Fujitsu fi-6800 productie scanner Fujitsu fi-6800 productie scanner Fujitsu fi-6800 productie scanner
Merk: Fujitsu
Model: fi-6800 productiescanner
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Specificaties
Dubbelzijdig Ja
Snelheid (ppm) 100
Max. formaat A3
Autofeeder (vel) 500
Flatbed Nee
Kleur Ja
Max DPI 600
Interface USB 2.0, UW SCSI, SCSI3
Max. aantal aanbevolen scans per dag 60.000
Inclusief VRS Pro voor optimale image verbetering
Garantie 1 Jaar
Prijs € 12.249,00
Prijs inc. BTW € 14.821,29
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   

ALGEMEEN

 

Een unieke en indrukwekkende snelle A3-beeldscanner die de beste prijs-prestatieverhouding biedt in de middenvolume productieklasse.

 

De fi-6800 is een revolutionaire oplossing voor verbetering van het automatiseringsproces, verhoogde productiviteit, grotere kostenbesparing en milieuvriendelijkheid, die bovendien tijd bespaart vóór en na verwerking. De fi-6800 is gericht op het middenvolumesegment van de markt voor scannen van documenten, biedt een hoge prestatie en heeft een compact, ergonomisch ontwerp.


 

SCANSNELHEID EN KWALITEIT

De fi-6800 scanner kan documenten snel en betrouwbaar verwerken. Per minuut kunnen 130 pagina’s in zwart-wit, grijstint en kleur worden gescand en 260 afbeeldingen per minuut dubbelzijdig (in A4 liggend formaat) met resoluties tot 300 dpi. De fi-6800 kan in A4 staand formaat gemakkelijk 100 pagina’s per minuut in zwart-wit, grijstint en kleur scannen en met resoluties tot 300 dpi. Er zijn optische resoluties mogelijk  tot 600 dpi.

 

Een dagelijkse doorvoercapaciteit van 20.000 documenten is gemakkelijk haalbaar, terwijl wordt voldaan aan scanvereisten op productieniveau. Indien nodig kan de fi-6800 zoveel als 60.000 documenten per dag verwerken. De fi-6800 bevat speciaal gemaakte CCD-beeldsensoren en recent ontwikkelde ultra-heldere witte LED-arrays als lichtbron. Hierdoor is het apparaat na inschakeling vrijwel onmiddellijk bedrijfsklaar.

 

De fi-6800 heeft een hopper met een maximum capaciteit van 500 vel A4 met een gewicht van 80 g/m2, variërend van 20 g/m² tot 209 g/m² (A4 – A5-formaat). De ADF-hopper is geschikt  voor documenten van diverse formaten, van A8 (52 x 74 mm) tot A3 (297 x 420 mm).


 

COMPACT EN MILIEUVRIENDELIJK

De hopper is vouwbaar, zodat het oppervlaktebeslag minimaal  is en zeer weinig reiniging van de scanner nodig is, vergeleken  met open apparaten. 

 

De fi-6800 bereikt nieuwe hoogten als het gaat om compact ontwerp. Het oppervlaktebeslag is slechts 460 mm breed bij 430 mm diep, zodat het apparaat gemakkelijk op een bureau of op het kantoor een plaats kan  vinden. Met een hoogte van slechts 310 mm steekt de scanner gunstig af bij zijn concurrenten.

 

Dankzij het nieuwe compacte ontwerp, is de fi-6800 de kleinste in zijn klasse. Het apparaat neemt 53% minder ruimte in beslag en is 72% lichter dan zijn voorganger.


 

SUPERIEURE INVOER en verbeterde ervaring voor de gebruiker

De fi-6800 ondersteunt nieuwe automatische functies die  de scanner nog eenvoudiger te gebruiken, sneller en veel energiezuiniger maken.

 

•  U kunt verschillende documenten gemakkelijk batchscannen met herkenning van patchcodes en barcodes en automatisch sorteren.

 

Tezamen met ScandAll Pro ondersteunt de fi-6800 automatische taakscheiding om de efficiëntie van de digitalisering te  verbeteren. Met de inbegrepen functie voor barcodes en patchcodes, kunnen diverse taken (of bestanden) in dezelfde batch worden gescheiden. Bestands- en mapnamen kunnen automatisch worden gegenereerd.

 

De in de barcodes opgenomen informatie kan worden gebruikt voor het maken van bestandsnamen. Verdere ondersteuning vindt plaats doordat ScandAll Pro zonale OCR-processen in gang zet.

 

  U kunt taken na het scannen vereenvoudigen met “Automatic Stacker” (automatische stapelaar) en “Automatic  Image Quality Checker” (automatische controle van de  beeldkwaliteit).

 

 “Automatic Stacker” zorgt ervoor dat al uw gescande  documenten netjes worden opgestapeld, terwijl “Automatic  Image Quality Checker” onregelmatigheden in de afbeelding  detecteert (bijvoorbeeld vouwen of scheuren in het gescande  document) na het scannen.

 

• Een uitstekend papierinvoermechanisme beschermt tegen beschadiging van documenten en scheve documentinvoer.

 

De fi-6800 van Fujitsu heeft een uiterst betrouwbaar papierinvoermechanisme dat afkomstig is van het fi-5900C topmodel van Fujitsu. Dankzij het gebruik van de beroemde functies voor papierbescherming en meervoudige invoer van de fi-serie, worden invoerproblemen aangepakt voordat ze kunnen plaatsvinden, zodat u profiteert van een optimale werkstroom.

 

Dankzij het uitzonderlijke invoermechanisme dat de verwerking  van gemengde batches toelaat, is het niet langer nodig om te zorgen voor tijdige verwerking van uniforme batches en worden scanvertragingen en opnieuw scannen als gevolg  van vastlopend papier en dubbele invoer voorkomen.


 

BEELDVERBETERING

De fi-6800 biedt op hardware gebaseerde scheefstandcorrectie en automatisch bijsnijden. De scheefstandcorrectie zorgt ervoor dat documenten die niet recht worden aangebracht, tijdens het scannen recht worden gezet.

 

Automatisch bijsnijden betekent dat bij het scannen van gemengde  documentgroottes, alleen het juiste documentoppervlak op het scherm verschijnt.


 

VRS Professional MEEGELEVERD

De fi-6800 wordt geleverd met de volledige versie van het hardware-ondersteunde VRS Professional programma, dat kan worden gebruikt voor geavanceerde beeldverbetering in het scanproces. Deze opties kunnen gecombineerd worden voor ontvangst van digitale documentafbeeldingen met een hoge visuele kwaliteit, terwijl handmatig ingrijpen niet of nauwelijks nodig is.

 

Enkele andere functies zijn intelligente  oriëntatieherkenning van de inhoud en automatische rotatie.


 

FILM

Specificaties
Dubbelzijdig Ja
Snelheid (ppm) 100
Max. formaat A3
Autofeeder (vel) 500
Flatbed Nee
Kleur Ja
Max DPI 600
Interface USB 2.0, UW SCSI, SCSI3
Max. aantal aanbevolen scans per dag 60.000
Inclusief VRS Pro voor optimale image verbetering
Garantie 1 Jaar

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in: