Fujitsu fi-5950 productiescanner

Fujitsu fi-5950 productiescanner

Fujitsu fi-5950 productiescanner
Fujitsu fi-5950 productiescanner Fujitsu fi-5950 productiescanner Fujitsu fi-5950 productiescanner Fujitsu fi-5950 productiescanner Fujitsu fi-5950 productiescanner Fujitsu fi-5950 productiescanner Fujitsu fi-5950 productiescanner
Merk: Fujitsu
Model: fi-5950 productiescanner
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Specificaties
Snelheid (ppm) 100
Max. formaat A3
Autofeeder (vel) 500
Flatbed Nee
Kleur Ja
Prijs € 15.249,00
Prijs inc. BTW € 18.451,29
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   

ALGEMEEN

 

De fi-5950 is een productiescanner voor betrouwbaar en snel scannen van grote aantallen documenten terwijl het aantal taken voor de gebruiker voor en na de bewerking tot een minimum beperkt blijft.


 

De FI-5950 kan via een hopper met een capaciteit van 500 vel een groot aantal papiersoorten scannen die in grootte kunnen variëren van A8 tot A3 en in dikte van 31 tot 209 g/m2.


 

De FI-5950 biedt selecteerbare verwerkingsmogelijkheden door middel van instellingen van de TWAIN of ISIS drivers, die worden ondersteund door UW-SCSI en USB 2.0 interfaces. Bovendien is gezorgd voor een ingebouwde CGA5-acceleratorkaart die een groot  aantal VRS beeldverbeteringsprocessen verwerkt  in een hardware versnelde modus. Door de VRSfunctionaliteit te combineren met de ongeëvenaarde beeldverbetering en verwerkingssnelheid van de CGAkaart, produceert de fi-5950 documentafbeeldingen  van hoge kwaliteit, waarvoor ingrijpen door de gebruiker niet of nauwelijks nodig is. Enkele typische opties zijn: intelligente oriëntatieherkenning van de inhoud, automatische kleurdetectie, detectie en verwijdering van blanco pagina’s en achtergrondverzadiging.

 

De totale bewerkingssnelheid is sterk verbeterd  dankzij de nieuwe snelle CCD-technologie. De scanner kan scannen met resoluties tot 600 dpi en bij scannen op 300 dpi kunnen zelfs 135 pagina’s per minuut in  simplex en 270 afbeeldingen per minuut in duplex  worden gescand, zowel in kleur als zwart-wit (A4 liggend formaat).


 

De FI-5950 is voorzien van drie individuele ultrasone sensors die de betrouwbaarheid van de dubbele invoerdetectie sterk verbeteren. Tezamen met de superieure papierverwerking en voortdurende documentbescherming zorgt dit ervoor dat opgeplakte of  geniete documenten in de batch door de sensors worden geïdentificeerd als een overskew-incident en wordt het scanproces onderbroken om mogelijke beschadiging van het document te voorkomen.

 

Pre- en post-imprinters zijn beschikbaar als extra opties. Hiermee kunnen maximaal 40 tekens als een index aan de voorzijde of achterzijde van gescande documenten worden afgedrukt. Deze extra beveiliging kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn in de banksector en verzekeringssector en kan worden gecombineerd met de door de driver gestuurde imprinterfunctie. Een stapellade met actieve uitvoer  houdt de batches netjes en voorkomt dat het papier omkrult.


 

De FI-5950 is standaard uitgerust met de laatste versie van image optimalisatie software van Kofax, Virtual ReScan. Hierdoor krijgt u scans van hoge kwaliteit, worden lege pagina’s automatisch verwijderd en ondersteboven gescande documenten worden volledig automatisch weer rechtop gezet. 


 

De FI-5950 maakt het scannen makkelijker, sneller en efficiënter.  Met de superieure papierverwerking en documentbescherming zorgt dit ervoor dat opgeplakte of geniete documenten in de batch door de sensors worden geïdentificeerd en wordt het scanproces onderbroken om mogelijke beschadiging van het document te voorkomen. Verder is het geruisloos tijdens het gebruik, minder dan 55 dB. 

 

 

 

Specificaties
Snelheid (ppm) 100
Max. formaat A3
Autofeeder (vel) 500
Flatbed Nee
Kleur Ja

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in: